La cununie, potrivit procedurilor, au participat doar cei apropiaţi în limita a 10 persoane.

Cununia civilă a fost oficiată de un ofiţer de stare civilă de la sectorul 5 al Capitalei şi a durat aproximativ o oră şi jumătate.

Ţinuta Roxanei a fost una simplă. Ea a purtat o rochie de culoare crem, cu bretele foarte subțiri și de lungime medie. Talia a fost marcată cu o curea. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi de culoare roșie.

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, a spus  despre cununia fratelui său că toţi invitaţii au venit cu imbrăcămite nu foarte sofisticată.

„Naşi nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că îşi ia rochie şi cu toţii ne vom costuma foarte simplu şi adaptat situaţiei, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul”, a declarat Mihai Mazăre.

Cu toate că a fost vorba de un moment deosebit , Roxana Mazăre a declarat că Radu, soțul ei, este supărat, având în vedere că a petrecut un asemenea moment în penitenciar.

Roxana a rugat jurnaliştii care aşteptau la ieşirea din penitenciar că nu doreşte ca acest eveniment să fie unul de cancan. Cei doi proastăt căsătoriți vor avea dreptul de a petrece 48 de ore împreună.

Radu Mazăre este la Penitenciarul Rahova din 20 mai, când a fost adus din Madagascar, unde era plecat din 30 decembrie 2017. În luna februarie 2019 Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, pentru retrocedarea ilegală a unor terenuri în Constanța și Mamaia.

Fostul edil are și alte dosare în care este judecat sau urmărit penal. Recent, DNA l-a audiat la Constanța pe Radu Mazăre în dosarul în care este urmărit penal din decembrie 2017, pentru că ar fi eliberat ilegal o autorizaţie de construire pentru un hotel ridicat pe plaja staţiunii Mamaia, potrivit dcnews.ro