Evenimentul Zilei > Justitie > Primarul sectorului 2, Mugur Toader: ”Clubul Bamboo nu avea autorizație ISU”
Primarul sectorului 2, Mugur Toader: ”Clubul Bamboo nu avea autorizație ISU”

Primarul sectorului 2, Mugur Toader: ”Clubul Bamboo nu avea autorizație ISU”

Primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader, a afirmat pentru B1TV că pentru Clubul Bamboo ISU nu emisese o autorizație de funcționare, iar acesta era dechis pe baza unei declarații pe proprie răspundere a patronatului.

ISU nu oferise autorizație pentru club, deoarece termenul limită pentur obșinerea autorizației a fost prelungit, print-o ordonanță de urgență, pe 30 iunie.

"Construcția acestui club a fost efectuată în baza unei autorizație de construcție emisă de Primăria Sectorului 2. În certificatul de urbanism a fost solicitat avizul pentru securitate la incendiu. A fost obținut acest aviz pentru acordul unic. Deci dosarul a fost înaintat către Inspectoratul pentru Situații de Urgență și s-a emis autorizația de construcție. A fost efectuată recepția construcției propriu-zise și cu respectarea avizului dat de către ISU.  Construcția la acest club a fost solicitată în 2008. Acolo a mai existat un incendiu, înainte a fost o construcție mai mică și în 2008 au solicitat certificat de urbanism, autorizație de construcție pentru actualul club. Acum urmează să vedem și ancheta care se va desfășura la nivelul Inspectoratului. Din datele pe care le am nu au încă acea autorizație ISU din datele pe care le dețin. Termenul a fost prorogat pentru toate instituțiile și societățile care urmau să obțină această autorizație până la 30 iunie 2017. Această prorogare le-a dat dreptul să funcționeze pe declarație pe proprie răspundere", a afirmat primarul Sectorului 2.