PRIMARII PSD din BUCUREȘTI desființează chioșcurile de DIFUZARE a PRESEI noaptea ca HOȚII! Fruntaș în întrecerea pe ramură, BĂLUȚĂ de la Sectorul 4

PRIMARII PSD din BUCUREȘTI desființează chioșcurile de DIFUZARE a PRESEI noaptea ca HOȚII! Fruntaș în întrecerea pe ramură, BĂLUȚĂ de la Sectorul 4

Difuzorii de presă din sectorul 4 protestează împotriva acțiunii Primăriei Sector 4 de desființare a chioșcurilor care vând ziare și reviste.

Unii difuzori de presă din Sectorul 4 au luat hotărârea să deschidă, dar să nu vândă nimic, iar alții nu vor deschide, pur și simplu, chioșcurile.

“Luați chioșcurile de pe domeniul public, în 24 de ore! Alfel vă evacuăm noi, dar nu răspundem de integritatea bunurilor dumneavoastră, de avarii și pagube produse”, așa sună avertismentele Primăriei Sectorului 4 trimise proprietarilor de chioșcuri de presă.

Ridicarea chioșcurilor în acest război ciudat se petrece după lăsarea întunericului, între orele 23,00 și 2,00. Este un fel de război de noapte, ca și în cazul Ordonanței 13… Avem tradiție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primaria Sectorului 4 a început ridicarea chioșcurilor care vând ziare și reviste încă de anul trecut. La început a pretextat că va ridica doar chioșcurile inestetice și cele care nu funcționează, dar a ajuns să ridice și chioșcuri cu marfă în ele.

                                   Primarii PSD din București, care azi sunt adunați la bilanțul primarului general Gabriela Firea, ar trebui să știe că nicăieri în lume nu au dispărut chioșcurile care vând presă scrisă!