Evenimentul Zilei > Social > Primăria Timișoara va trebui să reintroducă plata parcării cu bani cash
Primăria Timișoara va trebui să reintroducă plata parcării cu bani cash

Primăria Timișoara va trebui să reintroducă plata parcării cu bani cash

Primăria Timișoara va trebui să reintroducă plata parcării cu bani cash, conform protecției Consumatorilor. În orașul de pe Bega acest lucru nu mai este posibil de câțiva ani.

Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Timiș, i-a cerut primarului Timișoarei, Nicolae Robu, să adauge și alternativa de plată cu bani cash a parcării. În acest moment în oraș plata parcării se face prin SMS sau prin cumpărarea abonamentelor.

Sorin Susanu a declarat că documentația care va obliga Primăria Timișoara să pună la dispoziția cetățenilor metode alternative de plată a parcării în oraș va fi emisă în aceste zile.

„Noi trebuie să ne asigurăm că orice client poate să achite parcarea și în sistem clasic și nu să depindă serviciul de un telefon sau un aparat electronic”, a declarat Sorin Susanu, comisar șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș. Între variantele propuse se n umără montarea parcometrelor, în zona centrală sau reînființarea punctelor de vânzare de tichete.