Evenimentul Zilei > Sport > Prima zi de arest pentru legendarul Dani Alves. Fotbalistul trăiește un chin după gratii
Prima zi de arest pentru legendarul Dani Alves. Fotbalistul trăiește un chin după gratii

Prima zi de arest pentru legendarul Dani Alves. Fotbalistul trăiește un chin după gratii

Fotbalistul Dani Alves a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost acuzat de agresiune sexuală de o tânără din Spania. În prima sa zi de detenție, sportivul a fost calm, fiind în continuare în stare de șoc pentru că este reținut.

Fotbalistul a fost tăcut, s-a comportat frumos cu gardienii și abia a mâncat în prima sa zi de detenție. Acestuia nu i s-a aplicat niciun tratament diferențiat în închisoare, fiind supuse aceleași măsuri pentru toți deținuții.

Dani Alves, șocat că se află în închisoare

Alves nu avea telefonul mobil la el atunci când a intrat pe poarta centrului de detenţie Brians 1. De asemenea, avocatul său nu l-a întâmpinat. Potrivit presei spaniole, fotbalistul nu și-a folosit dreptul zilnic de a apela o persoană, deoarece nu şi-a amintit niciun număr de telefon al vreunei rude sau al unui prieten.

La cină a refuzat să mănânce tot ce i s-a dat și s-a atins doar de niște fructe, iar comportamentul său a fost unul calm, vorbindu-le gardienilor pe un ton politicos, deși a comunicat destul de puțin.

Joana Sanz, soția acestuia, a cerut ca presa să-i respecte intimitatea și să o lase în pace, în timp ce jurnaliștii s-au strâns în fața casei acesteia. „Rog reprezentanţii presei care sunt în faţa casei mele să-mi respecte intimitatea. Mama mea a murit acum o săptămână. Abia am început să realizez că ea nu mai este prin preajmă, iar acum sunt chinuită de situaţia soţului meu. Am pierdut singurii doi stâlpi ai vieţii mele. Aveţi puţină empatie, în loc să căutaţi ştiri în durerea altora, mulţumesc”, a transmis aceasta.

Fotbalistul este acuzat de agresiune sexuală

Alves a fost arestat vineri, după ce a fost acuzat de o tânără că în noaptea de 30 decembrie a abuzat-o sexual într-un club de noapte în Barcelona. În urma reținerii acestuia, clubul mexican UNAM a anunţat că i-a reziliat contractul, potrivit news.ro.

Fostul fotbalist al Barcelonei riscă între patru luni și 12 ani de închisoare dacă se dovedește că a abuzat-o sexual pe tânăra care a depus plângerea.

„Am fost în acel loc, cu mai multe persoane, ne-am distrat. Cine mă cunoaște știe că îmi place să dansez. Am dansat și m-am distrat fără a invada intimitatea cuiva. Nu știu cine este acea domnișoară”, a declarat fotbalistul imediat după.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: