Prezidențiale 2019. Primele incidente la secțiile de vot. S-a intervenit de urgență

Prezidențiale 2019. Primele incidente la secțiile de vot. S-a intervenit de urgență

Alegeri prezidențiale 2019. Votul în țară a început de câteva zeci de minute și deja s-au înregistrat primele incidente la secțiile de votare.

Conform reporterului EvZ, La secția 392 din București, nu este operatorul de la tableta. Poliția a fost la el acasă si nu a răspuns.

Dat fiind faptul că în momentul de față situația este incertă, cetățenii, care în mod normal ar trebuie să voteze la această secție, vor vota pe niște liste suplimentare speciale până ce la secția de vot se va prezenta un înlocuitor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Secţiile de votare pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale s-au deschis, duminică, la urne fiind aşteptaţi peste 18 milioane de români.

În ţară, sunt organizate 18.748 de secţii de votare. Potrivit AEP, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este 18.217.411.

Secţiile de votare din ţară pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale se vor închide duminică la ora 21,00. Votarea poate fi prelungită până la ora 23,59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21,00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara acestuia.