Lăutarul care s-a „evaporat” de şase luni nu avea doar o carieră impresionantă şi colaborări cu marile nume din lumea manelelor, ci şi legături cu personaje „deosebite”.

SPYNEWS a intrat în posesia unor fotografii în care artistul apare la un chef între prieteni, alături de doi „clienţi” ai procurorilor DIICOT. Unul dintre ei este considerat cel mai sângeros membru al grupării interlope Sportivii, iar cel de-al doilea, actualmente prezentator TV, a fost prins cu aproape trei grame de cocaină, dar a reuşit, ca printr-o minune, să scape de dosarul penal instrumentat de DIICOT. Legăturile dintre artist şi interlopul celebru precum şi cu prezentatorul prins cu droguri par să întărească ipoteza conform căreia manelistul dispărut nu ar fi tocmai uşă de biserică.

Conform unor surse din anturajul artistului, acesta ar fi fost capturat de poliţiştii din Suedia în timp ce vindea droguri şi îşi scotea amanta la produs. „Ultima postare de pe Facebook datează din aprilie. Apărea într-o poză alături de amantă. Poza a fost făcută cu puţin timp înainte să fie arestat. Ieşise la prăjituri cu iubita prostituată, neaşteptându-se nicio secundă la ce avea să i se întâmple. Chiar înainte cu câteva zile să fie arestat a scos şi o piesă despre ocupaţia lui, crezând că nimeni nu îşi va da seama de ceea ce face. Mereu i-a plăcut să se dea mare şi să se afişeze cu maşini şi parfumuri scumpe citând cu ipocrizie despre Dumnezeu şi pozând în băiatul corect şi drept. Iar acum toţi încearcă să ţină secret arestarea lui, ca să nu îi păteze imaginea”, susţin sursele amintite.