Evenimentul Zilei > Politica > PREVIZIBIL. Radu Mazăre: Nicuşor Constantinescu este “foarte, foarte grav” BOLNAV
PREVIZIBIL. Radu Mazăre: Nicuşor Constantinescu este “foarte, foarte grav” BOLNAV

PREVIZIBIL. Radu Mazăre: Nicuşor Constantinescu este “foarte, foarte grav” BOLNAV

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, după ce Nicuşor Constantinescu a fost săltat de DNA că acesta “are un diagnostic medical foarte, foarte grav”. El i-a acuzat pe procurorii DNA de “ticăloşie”.

“Aşa ceva nu îmi puteam imagina, atâta ticăloşie, fără suflet şi fără Dumnezeu, nu îmi puteam imagina. Nicuşor Constantinescu are un diagnostic medical foarte, foarte grav, confirmat de analize medicale făcute acum două săptămâni în Germania.
Avocatul lui a fost la procuror acum două zile, i-a arătat rezultatele şi i-a spus că Nicuşor Constantinescu urmează să plece în SUA să facă o intervenţie chirurgicală. Procurorul a modificat în ordonanţa de interdicţie de astăzi că Nicu s-a dus la Ambasada Americii să-şi ia viză ca să fugă”, a declarat pentru gândul Mazăre.
Mazăre a spus că în cazul Nicuşor Constantinescu este „o chestiune de viaţă şi de moarte” şi că intervenţia chirurgicală trebuie să fie făcută în maxim o săptămână.
"Păi, bă, nenorociţilor, nu suntem de ani de zile fugăriţi de procuratură şi târâţi prin procese? Fugeam de o mie de ori dacă ne-ar fi fost frică! Acuzaţiile din dosar sunt caraghioase, nu e acuzat că a luat ciubuc, ci că a făcut perdele forestiere.
Va ataca în instanţă ordinul, dar vedem ce termene i se dau, motivaţia este ridicolă, s-a dus să-şi ia viză. Păi, el le-a spus. De ce să fugă, pentru trei pomi, păi Nicu este într-un dosar în care procuratura ne acuză de sute de milioane de euro”, a mai precizat Radu Mazăre.
CITIŢI ŞI:

  • Reacţia PSD în cazul Nicuşor Constantinescu: Acţiune abuzivă a POLIŢIEI POLITICE a lui Traian Băsescu
  • Baronul Nicușor Constantinescu este acuzat de corupţie. MOMENTUL când a FOST RIDICAT şi a spus:”Cum să îmi puneţi, bă, cătuşele?” | VIDEO