Presupusa iubită a lui Kylian Mbappe. Fotbalistul de la PSG a fost surprins în compania unui model transgender

Presupusa iubită a lui Kylian Mbappe. Fotbalistul de la PSG a fost surprins în compania unui model transgender

Vedeta de la PSG, Kylian Mbappe, a fost surprins alături de modelul francez Ineu Rau, în vârstă de 32 de ani. Ea a devenit celebră după ce a fost prima persoană transgender care a apărut pe coperta revistei Playboy.

Presa internațională scrie că celebrul fotbalist al PSG ar avea o relație amoroasă cu modelul Ineu Rau, după ce au fost surprinși împreună, în ipostaze tandre.

Kylian Mbappe și Ineu Rau, surprinși de paparazzi

Kylian Mbappe, în vârstă de 32 de ani, a fost prezent la Festivalul de Film de la Cannes alături de modelul transgender, Ineu Rau. Paparazzi i-au surprins pe un iaht de lux.

Deocamdată, niciunul dintre ei nu a confirmat presupusa relație.

Ne puteți urmări și pe Google News

Modelul transgender Ines Rau s-a născut la Paris, într-o familie musulmană. Tatăl său este algerian, iar mama este franco-marocană. S-a născut băiat, dar la vârsta de 16 ani a decis să facă o operație de schimbare de sex. S-a inspirat din povestea de viață a modelului transgender Caroline „Tula” Cossey.

Cu toate acestea,  modelul și-a păstrat secretă identitatea până în 2013 când deja avea o carieră activă: dansa pentru o mulțime de DJ celebrii din Ibiza. Ea a devenit și o bună prietenă cu dj-ul David Guetta, potrivit Pro Sport.

Relațiile amoroase ale lui Mbappe

Înainte de a fi surprins în compania modelului Ines Rau, se zvonea că Mbappe ar fi avut o relație cu actrița Emma Smet, o tânără de 24 de ani ce provenea dintr-o familie celebră.

După ce a fost surprinsă în tribuna Parc des Princes, s-a vorbit constant despre presupusa ei relație cu starul de la PSG. Cu toate acestea ea a negat relația și a precizat:

„Am mai spus-o și o repet: nu trebuie să mă justific în fața nimănui și nu trebuie să explic pozele în care apar sau cu cine sunt fotografiată. Viața mea privată rămâne a mea. Dacă încep să comentez toate pozele cu mine nu voi termina niciodată”, a spus ea, precizând că este doar o amică a lui Mbappe.