Evenimentul Zilei > Politica > Președintele Iohannis a semnat decretul de decorare a Studioului de Arte Plastice al Armatei
Președintele Iohannis a semnat decretul de decorare a Studioului de Arte Plastice al Armatei

Președintele Iohannis a semnat decretul de decorare a Studioului de Arte Plastice al Armatei

Președintele Klaus Iohannis a decorat Studioul de Arte Plastice al Armatei, la inițiativa ministrului Apărării, Mircea Dușa.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 29 octombrie a.c., decretul de decorare a Studioului de Arte Plastice al Armatei. Astfel, cu prilejul împlinirii a 70 de ani de la înființare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor meritorii obținute în promovarea, prin valoroasele creații de artă plastică, a valorilor culturii românești din domeniul militar, precum și pentru serviciile aduse în proiectarea și sprijinirea activității instituțiilor profesioniste de cultură ale Armatei României, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria F „Promovarea culturii”, Studioului de Arte Plastice al Armatei. Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Apărării Naţionale, domnul Mircea Duşa", informează Administrația Prezidențială.