Președintele Comisiei Europene a venit, la o conferință de presă, încălțat cu doi pantofi de culori diferite. Unul negru și unul maro, potrivit activenews.ro

Imediat după ce au realizat gafa, reprezentanți din staff-ul CE au încercat să o dreagă, dar nu au făcut decât să amplifice greșeala: cineva din sală a preluat imaginile cu un telefon mobil și videoclipul a ajuns repede pe rețelele sociale.

„Juncker a ieșit în public cu un pantof negru și unul maro”, a scris, ironic, un internaut italian. Și a adăugat: „Probabil că a avut o recidivă a sciaticii”. Comentariu cu referire la imaginile din vară, devenite virale, în care președintele Comisiei UE este văzut cum se clatină, abia ținându-se pe picioare, după o reuniune NATO. "Ubriacone", a spus la vremea aceea liderul fraților italieni.

Imaginea cu Juncker a fost surprinsă joi, când președintele CE urma să susțină conferința de presă a celui de-al șaptelea summit UE-Africa de Sud, alături de președintele Consiliului European, Donald Tusk și de președintele sud-african, Cyril Ramaphosa. 

 

Te-ar putea interesa și: