Preşedintele AEP o LAUDĂ pe Ana Pătru: Fără ea NU aveam funcţia de Preşedinte

Preşedintele AEP o LAUDĂ pe Ana Pătru: Fără ea NU aveam funcţia de Preşedinte

Pare greu de crezut dar iată că preşedintele actual al AEP, Daniel Barbu, are numai cuvinte de laudă pentru cineva care actualmente este anchetat. Vorbim de fosta şefă a Autorităţii Electorale din România, Ana Maria Pătru.

Potrivit stiripesurse.ro., "Autoritatea Electorală Permanentă din România a preluat, joi, 31 august, conducerea Asociaţiei Mondiale a Organismelor Electorale (A-WEB). În mod total surprinzător şi necaracteristic pentru şefii de instituţii româneşti, preşedintele AEP, Daniel Barbu, a ţinut să mulţumească predecesoarei sale, Ana Maria Pătru, pentru această funcţie importantă obţinută de ţara noastră. Acest lucru s-a întâmplat dat fiind faptul că preşedinţia A-WEB a fost negociată şi obţinută, încă din 2015. La acel moment, Pătru, care se afla la conducerea Autorităţii Electorale, a obţinut preşedinţia A-WEB prin votul ţărilor membre asociate prestigioasei instituţii internaţionale".

"Ştiu foarte bine că această funcţie (n.n. preşedinte A-WEB) nu îmi este adresată mie personal, ci instituţiei în sine pe care o reprezint în acest moment, Autoritatea Electorală Permanentă din România. Este momentul pentru mine să recunosc munca şi meritele ale celor care au condus instituţia înainte mea: Preşedintele Ana Maria Pătru, care a fost vicepreşedinte A-WEB pentru mult timp, şi colegilor mei de la Autoritate, cei doi vicepreşedinţi, Marian Muhuleţ şi Florin Mituleţu, şi tuturor celor din staff-ul actual", a declarat Daniel Barbu în discursul de preluare al mandatului de preşedinte A-WEB", mai scrie sursa menţionată.

Ne puteți urmări și pe Google News