Evenimentul ZileiPoliticaPremierul Victor Ponta are peste 400.000 de fani pe Facebook

Premierul Victor Ponta are peste 400.000 de fani pe Facebook

Premierul Victor Ponta are peste 400.000 de fani pe Facebook
Pagina oficială de Facebook a premierului Victor Ponta a devenit cea mai apreciată pagină a unui politician român, având 400.389 de fani.

Prim-ministrul a marcat acest succes și a postat un mesaj în care le mulțumește susținătorilor săi: ”Suntem 400.000 de Facebook. Cea mai mare comunitate politică din România. Vă mulțumesc”.

Spre comparație, liderul PNL Klaus Iohannis are 10.401 de fani, Cătălin Predoiu 49.932, Crin Antonescu 79.798, în timp ce preşedintele PMP, Elena Udrea are 185.796 de fani.

”Sunt mai înalt decât par la televizor, dar mult mai puţin arogant.  Îmi plac şi Garcia Marquez, şi Rafa Marquez. Citesc multă istorie şi încerc să învăţ din ea. Mi-ar plăcea că imnul PSD să fie compus de BUG sau Paraziţii pornind de la o tema din Odă bucuriei. În timpul liber sunt campion naţional de raliuri, asta după ce am fost campion naţional de juniori la baschet. Cel mai mult la raliuri îmi place nu viteză, ci controlul atent al vitezei prin raţiune şi planificare. Şi îmi mai place că mor de ciuda toţi deontologii că pot să mai am pasiuni şi să mă ţin de ele!”, se arată pe pagina de Facebook a premierului.


Accesează: