Până să ia UEFA măsuri, a anunțat primul-ministru Boyko Borisov ce trebuie făcut. Mai întâi și-ntâi, demisia preşedintelui Federaţiei Bulgare de Fotbal, fostul mare international Borislav Mihaylov! Dacă Mihaylov refuză să plece, Borisov a cerut ca Federația să nu mai primească nicio finanțare de la Ministerul Sportului!

„Primul-ministru m-a chemat de urgenţă în urmă cu puţin timp şi mi-a solicitat să suspend orice relaţii cu Federaţia Bulgară, inclusiv cele financare, până când Borislav Mihaylov va demisiona. Guvernul a făcut multe pentru progresul fotbalului bulgar în ultimii patru ani”, a anunțat ministrul Sportului, Krasen Kralev, citat de Euronews.

Partida Bulgaria – Anglia, din preliminariile Euro 2020, a fost întreruptă de arbitru din cauza scandărilor rasiste ale spectatorilor. Crainicul arenei „Vasil Levski” a făcut un apel la încetarea manifestărilor rasiste. Era minutul 30, însă pe final de repriză scandările au reînceput.

La pauză, căpitanul Bulgariei, Ivelin Popov, a mers să discute cu suporterii, astfel că repriza a doua s-a disputat fără alte incidente. Englezii s-au răzbunat cu vârf și îndesat, marcând șase goluri, unul mai frumos decât altul.

Te-ar putea interesa și: