Evenimentul Zilei > Social > Premiera Asia Express-Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţă. Spectacol în Filipine
Premiera Asia Express-Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţă. Spectacol în Filipine

Premiera Asia Express-Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţă. Spectacol în Filipine

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express-Drumul Comorilor, care se desfășoară în Filipine, a început aseară, la Antena 1, impunându-se ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. 

Cel mai dur reality-show i-a trecut pe concurenți printr-o primă provocare. După ce au fost abandonați într-o piață de pește cu bagajele de acasă, echipele au fost nevoite să caute un prim indiciu pentru a porni în cursă, iar panica generală și haosul au acaparat competiția: „Ne uitam toți unul la altul! Eram ca oile, am pornit în aceeași direcție”, a spus Sorin Bontea nedumerit.

Aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel national au urmărit premiera celui mai dur reality-show sâmbătă seară, în minutul de maximă audiență de la 20:40.  În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea de pe Antena 1, 20:00 – 23:55, Asia Express a fost lider de piaţă la nivelul tututor categoriilor de public.

După ce au îndeplinit misiunea imposibilă de conduce niște pedicab-uri, un soi de triciclete fără frâne, concurenții au fost nevoiți să pornească spre anumite locații și să îndeplinească fiecare câte o probă diferită pentru a-și obține rucsacurile. Vedetele au continuat spre primul punct de control, știind că primele trei echipe ajunse la Gina Pistol se califică și în jocul de amuletă.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: