Premiera Asia Express-Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţă. Spectacol în Filipine

Premiera Asia Express-Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţă. Spectacol în Filipine

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express-Drumul Comorilor, care se desfășoară în Filipine, a început aseară, la Antena 1, impunându-se ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. 

Cel mai dur reality-show i-a trecut pe concurenți printr-o primă provocare. După ce au fost abandonați într-o piață de pește cu bagajele de acasă, echipele au fost nevoite să caute un prim indiciu pentru a porni în cursă, iar panica generală și haosul au acaparat competiția: „Ne uitam toți unul la altul! Eram ca oile, am pornit în aceeași direcție”, a spus Sorin Bontea nedumerit.

Aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel national au urmărit premiera celui mai dur reality-show sâmbătă seară, în minutul de maximă audiență de la 20:40.  În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea de pe Antena 1, 20:00 – 23:55, Asia Express a fost lider de piaţă la nivelul tututor categoriilor de public.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce au îndeplinit misiunea imposibilă de conduce niște pedicab-uri, un soi de triciclete fără frâne, concurenții au fost nevoiți să pornească spre anumite locații și să îndeplinească fiecare câte o probă diferită pentru a-și obține rucsacurile. Vedetele au continuat spre primul punct de control, știind că primele trei echipe ajunse la Gina Pistol se califică și în jocul de amuletă.