Pregătiri de RĂZBOI? America lui Trump ACTIVEAZĂ 150.000 de REZERVIŞTI !!!

Pregătiri de RĂZBOI? America lui Trump ACTIVEAZĂ 150.000 de REZERVIŞTI !!!

Stă să înceapă un război adevărat? În ce se bagă Trump? Semnalele care sosesc în aceste ore sunt foarte alarmante. Armata americană în acest moment trimite către 150.000 de rezervişti scrisori cu un preaviz de mobilizare. Anunţul oficial al ministerului Apărării ar trebui să apară curând, dar unii rezervişti care deja au primit misiva, vorbesc despre asta cu prietenii şi rudele şi astfel ştirea se răspândeşte.

Potrivit acestor indiscreţii, provenind din SUA, obiectivul Pentagonului ar fi acela de a putea dispune de această forţă cam în două-trei săptămâni de la anunţul mobilizării efective. Mesajul care este lansat în aceste ore e clar: hotărâri  importante ar putea fi iminente, fiţi gata să plecaţi!

150.000 de rezervişti ca să facă ce? Un atac în stil mare al Siriei? Să lovească pentru început Damascul şi apoi Teheranul? În Coreea de Nord? Din păcate jocul murdar al lui Donald Trump - care s-a predat neoconservatorilor- autorizează orice ipoteză. Chiar şi aceea mai dramatică şi neliniştitoare: un război cu Rusia lui Putin.

Şi nu e o întâmplare că Assad, guvernul iranian şi Kremlinul în aceste ore, au declarat că ''atacul american la bazele siriene a depăşit multe linii roşii'' iar de acum înainte ''vom răspunde cu forţa la orice agresiune''. Aceasta înseamnă că Putin a pierdut orice speranţă de a ajunge la o înţelegere cu Washingtonul. Şi că se aşteptă la scenarii mult mai sumbre. Atenţie, şi ar trebui să ne îngrozească ceea ce aflăm: de câteva decenii pacea Lumii n-a fost vreodată atât de fragilă! Oare Trump ştie în ce se bagă şi care vor fi consecinţele?

   

Ne puteți urmări și pe Google News