PPDD anunţă că susţine Guvernul Ponta 4. Secretarii de stat ai formaţiunii rămân în noul Executiv

PPDD anunţă că susţine Guvernul Ponta 4. Secretarii de stat ai formaţiunii rămân în noul Executiv

Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat, după o întrevedere cu premierul Victor Ponta, la Parlament, că PPDD susţine Guvernul Ponta 4 şi că secretarii de stat ai formaţiunii rămân în noul Executiv.

”PPDD susţine Guvernul Ponta 4. PPDD are secretari de stat, rămân toţi pe care i-am avut, suntem convinşi că lucrurile vor funcţiona în continuare”, a spus Simona Man, potrivit mediafax.ro.

Ea a arătat că parlamentarii PPDD vor vota Guvernul Ponta 4. ”Membrii PPDD şi deputaţii PPDD sigur vor susţine proiectele Guvernului. Nu le putem impune să voteze Guvernul, fiecare face ce-i dictează conştiinţa”, a spus Man.

În luna iunie, PSD şi PPDD au încheiat un protocol de colaborare parlamentară şi la nivel local. Ulterior, Robert Neagu, secretar general al (PPDD), a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de secretar general adjunct al Guvernului, în locul Ioanei Lambru, care ocupa această funcţie din noiembrie 2012.

Ne puteți urmări și pe Google News

În luna noiembrie, după anunţarea susţinerii de către acest partid a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, preşedinta PP-DD, Simona Man a fost numită la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), cu rang de secretar de stat.

De asemenea, liderul organizaţiei judeţene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD), Eduard Dumitraşcu, a fost numit în postul de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.