Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea celei mai tinere victime făcute de coronavirus în România. Dispăruse de 7 zile
Povestea celei mai tinere victime făcute de coronavirus în România. Dispăruse de 7 zile

Povestea celei mai tinere victime făcute de coronavirus în România. Dispăruse de 7 zile

Un tânăr din Sibiu a fost găsit mort, în apartamentul său, răpus de coronavirus

Un bărbat de 27 de ani, din Sibiu, este cea mai tânără victimă făcută de coronavirus în țara noastră. Conform medicilor, bărbatul nu a suferit de nicio afecțiune. După ce timp de o săptămână apropiații săi nu au mai aflat nimic despre el, fosta iubită a sunat la 112. Tânărul, care nu călătorise recent în străinătate, a fost găsit fără suflare în apartamentul său.

„În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20:35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian.

Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a spus Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, pentru  turnulsfatului.ro.