Este vorba despre Rachael Roberts și Nev McDermott care s-au cunoscut în timp ce Rachel conducea pe una dintre străzile din New South Wales din Australia. Nev avea atunci 68 de ani și a fost dragoste la prima vedere.

„Eram cu mașina prin oraș și l-am observat pe Nev așteptând în stația de autobuz. El locuia la o stradă distanță de mine și, având vârsta de 68 de ani, el suferise o operație de înlocuire a articulaţiei genunchiului. Nu l-am putut lăsa acolo, în stația de autobuz, așa că i-am zâmbit și i-am spus: «Îți ofer o cursă cu mașina». Îl găseam destul de frumos, chiar dacă eu aveam 28 de ani, iar el era mai mare cu 40 decât mine. Nev știa că îmi pierdusem iubitul tată, Allan, care s-a stins în urma unui infarct, astfel că m-a întrebat cum eram eu și mama mea, Hazel, care avea atunci 63 de ani”, a povestit Rachael Roberts.

La scurt timp după ce s-au cunoscut, bărbatul s-a oferit să o ajute să renoveze casa. Timp de două luni au trăit o adevărată poveste de dragoste. „Primul nostru sărut a fost electric (…). După câteva zile, i-am zis lui Nev să se mute cu mine și cu mama. Aveam emoții când i-am spus mamei că suntem împreună, iar acum vreau ca Nev să stea cu noi. Și Nev avea emoții, dar nu avea de ce, pentru că mama l-a îmbrățișat”, a mai declarat Rachael Roberts.

Când merg pe stradă, cei doi se prezintă ca bunic și nepoată, deși, în realitate, sunt logodnici. Acum, Rachel vrea să devină soția lui Nev și să îi poarte copilul.

„Aș fi extaziată dacă aș rămâne gravidă, dar știu că sunt șanse mici să se întâmple și m-am împăcat cu ideea. Nev merită”, a mai spus Rachel, potrivit a1.ro