Evenimentul Zilei > Actualitate > Postul TV de propagandă al Moscovei, Russia Today, vrea să se lanseze în România
Postul TV de propagandă al Moscovei, Russia Today, vrea să se lanseze în România

Postul TV de propagandă al Moscovei, Russia Today, vrea să se lanseze în România

Fotul director de programe al The Money Channel, Dan Muşetoiu, a depus o cerere de înregistrare la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a numelui "Russia Today". Deja, pe pagina russiatoday.ro se anunţă "În curând, Russia Today în limba română".

Cererea a fost depusă de Muşetoiu pe 28 august. Contactat de DailyBusiness.ro, el a confirmat că intenţionează să lanseze un produs editorial cu acest nume.

Întrebat dacă proiectul va fi în colaborare cu televiziunea rusă ce poartă acelaşi nume, Dan Muşetoiu a spus că deocamdată nu poate da mai multe detalii.

Russia Today este prima televiziune de ştiri în limba engleză din Rusia. În decembrie anul trecut, postul de televiziune de la Moscova a trimis o echipa de filmare în localitate vasluiană Pungeşti, pentru a două oară de la izbucnirea protestelor, mai scrie DailyBusiness.ro.

În acest moment există deja un domeniu russiatoday.ro, unde se anunţă se anunţă "În curând, Russia Today în limba română". De asemenea este şi cont de facebook cu acelaşi nume.

Russia Today (RT) este un post TV deţinut de ANO TV-Novosti. Televiziunea lansată în decembrie 2005 prezintă ştiri 24 de ore din 24, documentare, talk show-uri, dezbateri, ştiri sportive şi programe culturale.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: