Evenimentul Zilei > Politica > Posibil CANDIDAT surpriză la ALEGERILE din 2019
Posibil CANDIDAT surpriză la ALEGERILE din 2019

Posibil CANDIDAT surpriză la ALEGERILE din 2019

Nicușor Dan declară că USR ar trebui să vină cu un candidat la alegerile prezidențiale din anul 2019, ceea ce ar reprezenta o noutate și o surpriză din partea noului partid.

De asemenea, Nicușor Dan consideră că președintele Klaus Iohannis abordează bine problemele actuale, dar că ar fi putut să lanseze în dezbatere publică teme importante pentru România, obligând în felul acesta partidele "să accepte nişte lucruri" care altfel nu ar fi acceptate, informează AGERPRES.


„Putem să discutăm de Klaus Iohannis. Este o persoană care a dovedit echilibru, a dovedit profesionalism în ceea ce priveşte poziţionarea internaţională a României. Pe de altă parte, ar fi putut – am spus de mai multe ori asta – ar fi putut, de la înălţimea funcţiei prezidenţiale, să lanseze în dezbaterea publică teme importante pentru România şi să oblige în felul ăsta partidele să accepte nişte lucruri care, în mod normal, dacă nu sunt sub un reflector foarte puternic, nu le-ar accepta. De exemplu, reforma sistemului electoral”, a comentat Nicușor Dan despre președinte, la Digi24.