Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, întrebat dacă îşi va încheia mandatul de premier în 2016: Cum o fi voia DNA-ului!
Ponta, întrebat dacă îşi va încheia mandatul de premier în 2016: Cum o fi voia DNA-ului!

Ponta, întrebat dacă îşi va încheia mandatul de premier în 2016: Cum o fi voia DNA-ului!

Premierul Victor Ponta, a declarat că intenţionează să îşi încheie mandatul de prim-ministru la finele anului vitor, după alegerile parlamentare, spunând însă, în glumă, că acest lucru depinde şi de "voia DNA-ului".

 Întrebat, la România TV, dacă va încheia mandatul de prim-ministru după alegerile parlamentare de la sfârşitul anului 2016, Ponta a răspuns: "Cum o fi voia DNA-ului", precizând însă că face astfel o glumă.

El a adăugat că majoritatea parlamentară actuală, care sprijină Guvernul, funcţionează şi că intenţia este ca mandatul să fie încheiat la termen, anul viitor, iar alegătorii vor decide viitorul Guvern.

"Dacă, până în noiembrie 2016, nu alegătorii, ci altcineva decide altceva, asta o să vedem şi trăim împreună", a conchis Ponta, citat de Mediafax.

Întrebat dacă, în această "furtună penală", nu crede că ar fi necesar un dialog între toate partidele, Consiliul Superior al Magistraturii, reprezentanţi ai Parchetului şi ai societăţii civile, Ponta a răspuns că el crede că este necesar întotdeauna un dialog.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News