Dragnea l-a acuzat pe GrindeanuRomânia nu are o creștere economică suficient de rapidă, motiv pentru care trebuie luată în vedere o remaniere, iar Gabriela Firea a spus că era mai bine pe vremea tehnocraților.

"Schimbarea Guvernului "Grindeanu" este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala? Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt (inca) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern – sa inteleg ca pana acum am gresit?!?!", a scris Ponta pe Facebook.

"Eeram in Guvernul PSD condus de Adrian Nastase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Basescu – imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar "sa isi termine proiectele" dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost! Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?", a mai scris el, cu trimitere la criticile pe care i le-a adus Firea lui Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a răspuns pe Facebook și a transmis propriului partid că adversarii PSD sunt în afara formațiunii.