A fost nevoie să moară 32 de tineri nevinovaţi pentru a închide capitolul guvernării impostorului Victor Ponta. Suferinţa cumplită a celor ucişi în clubul colectiv, drama inumană prin care trec răniţii care se zbat la limita dintre viaţă şi moarte şi coşmarul oribil al rudelor sau apropiaţilor acestora sunt un preţ nedrept de scump plătit de România pentru a scăpa de impostorul care a demisionat astază, la Palatul Victoria.

Demisia lui Victor Ponta nu schimbă absolut nimic dacă următorul guvern este decis tot de politicieni de teapa condamnatului Liviu Dragnea şi a tuturor celor din mlaştina putred de coruptă care se întinde prin subteranele tuturor partidelor.

Cei 30.000 de oameni alături de care mi-am petrecut seara au mărşăluit pe străzile din Bucureşti în primul rând împotriva unui mod ticăloşit şi corupt de a face politică. Nu au cerut schimbarea unei marionete cu alta.
Au cerut o schimbare a întregii clase politice corupte care ne-a adus aici.

Ponta a plecat de la Guvern pentru că astfel cred păpuşarii din spatele lui că pot să păcălească românii care au ieşit în stradă.

Dacă păpuşarii îşi vor pune altă marionetă, vom ajunge exact în situaţia din 1989 când Iliescu a confiscat Revoluţia şi ne-a împins în “democraţia originală” pe care a clocit-o cu gândul la “nobilele idealuri ale socialismului”.
Generaţia Revoluţiei #colectiv din 2015 va permite să-I fie furată România, aşa cum s-a întâmplat cu generaţia Revoluţiei din Decembrie 1989?

Fără o lustraţie totală a corupţilor de pe scena politică, nu am făcut nicio schimbare. România are nevoie acum să aplice o variantă actualizată a Punctului 8 din Proclamaţia de la Timişoara. Nu avem cum să mergem mai departe dacă nu “lustrăm” din toate zonele statului întregul stabiliment corupt care a provocat Revoluţia #Colectiv. Despre asta este vorba.

În seara aceasta românii ar putea să stea liniştiţi în case, satisfăcuţi de sactrificarea lui Victor Ponta, privind spectacolul media din jurul evenimentului sau ar putea să meargă în stradă, de zece ori mai mulţi, pentru a termina Revoluţia. Dacă rămân în case, vom repeat scenariul din 1989 când tovarăşul Iliescu l-a executat pe tovarăşul Ceauşescu şi tot ei şi-au păstrat ţara.