Evenimentul Zilei > Actualitate > Pompierii în alertă. Explozie într-un bloc. Zeci de locatari, evacuați
Pompierii în alertă. Explozie într-un bloc. Zeci de locatari, evacuați

Pompierii în alertă. Explozie într-un bloc. Zeci de locatari, evacuați

Zeci de locatari ai unui bloc din Medgidia s-au autoevacuat după ce într-un apartament de la etajul al doilea a avut loc o explozie, urmată de incendiu. Deflagrația s a produs de la o acumulare de gaze. Pompierii au scos un bărbat, dar când l-au coborât, acesta a fugit.

Pompierii au fost alertați, printr-un apel la 112, că la etajul al doilea al unui bloc de pe bulevardul Independentei din Medgidia a explodat o butelie. La fața locului intervin 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B.  În momentul de față colegii au salvat o persoană din apartament, spune purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță.

Când a fost coborâtă din bloc pentru a fi predată cadrelor medicale în vederea investigațiilor, persoana salvată a fugit. Nu sunt alte victime omenești, doar pagube materiale. Explozia a fost urmată de incendiu, fiind distrus întreg apartamentul pe o suprafață de aproximativ 52 metri pătrați. Au mai fost afectate două apartamente (cel de la etajul superior și cel de la etajul inferior). Bărbatul, de 35 de ani a fost salvat cu ajutorul scării culisabile de pe pervazul geamului. A fost anunțat Inspectoratul Teritorial în Construcții pentru verificarea rezistenței imobilului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: