Evenimentul Zilei > Justitie > Cântărețul Cristian Pomohaci a invocat probleme medicale pentru a nu se prezenta în fața judecătorului
Cântărețul Cristian Pomohaci a invocat probleme medicale pentru a nu se prezenta în fața judecătorului

Cântărețul Cristian Pomohaci a invocat probleme medicale pentru a nu se prezenta în fața judecătorului

Controversatul preot cântăreț, Cristian Pomohaci, a refuzat să se prezinte în fața judecătorului, după ce a fost emis un mandat de aducere pe numele său, invocând probleme de sănătate.

Judecătorii de la Tribunalul Mureș l-au citat pentru a patra oară pe Cristian Pomohaci pentru confirmarea acordului de recunoaștere a vinovăției în dosarul de evaziune fiscală în care este inculpat, informează stirilekanald.ro.

Se pare că magistrații s-au săturat de scuzele lui Pomohaci, care la ultima ședință a invocat probleme medicale, susținând că este în spital. 

În schimb, conturile de socializare ale acestuia îl arată pe la diverse spectacole sau invitat pe la televiziuni. 

Judecătorii au emis o adresă către Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru a se comunica dacă inculpatul a fost sau este internat în acestă unitate medicală.

De asemenea, judecătorii vor să știe în ce perioadă a avut loc internarea, cine este medicul care l-a supravegheat pe interpret și care a fost scopul internării. Următorul termen, în care Pomohaci trebuie să se prezinte însoțit de un polițist, este la începutul lunii aprilie.

Sursa foto: b1.ro

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: