Poloistii romani au invins campioana mondiala, Croatia

Poloistii romani au invins campioana mondiala, Croatia

Echipa de polo a Romaniei a reusit sa invinga campiona mondiala en-titre, Croatia, in cadrul unui turneu preliminar din cadrul Ligii Mondiale.

"Am constientizat cu totii esecul de la Mondialele de la Melbourne si, cu modestie, vrem sa ne facem treaba, sa ajungem la Jocurile Olimpice", a declarat pentru Mediafax antrenorul Vlad Hagiu, referindu-se la dezamagitorul loc 11 obtinut de poloistii romani la ultima editie de campionat mondial.

"Nu uitam ca ni s-au promis bazine de catre Guvern. Noi ne facem datoria!" a subliniat tehnicianul nationalei, care spera ca Romania sa "prinda" turneul final al Ligii Mondiale, ce va avea loc la Berlin in perioada 7-12 august. Castigatoarea turneului din Germania se va califica direct pentru Olimpiada de la Beijing, din 2008.

Pentru a ajunge insa la Berlin, Romania trebuie sa ocupe unul din primele doua locuri in actualul turneu preliminar. Victoriosi in primele doua meciuri, cu Rusia ( 7 -6 ) si Croatia ( 8 - 6 ), poloistii romani mai au de infruntat Ungaria si Spania.

Ne puteți urmări și pe Google News