Evenimentul a avut loc la Departamentul Educației de la Consiliul Regional din localitatea Karlsruhe unde au avut loc scene incredibile.

Autorii acestui incident sunt un cuplu de români furioși că au primit interdicție de a mai intra în clădirea consiliului după ce cu câteva ore înainte au făcut scandal într-o problemă legată de fiul lor de 17 ani.

Funcționarii le-au explicat părinților exact care este situația și i-au invitat să se calmeze. Aceștia nu au vrut să înțeleagă situația așa că a fost necesară intervenția unei patrule a poliției.

Agenții nici nu au avut timp să li se explice de către funcționari situația care a declanșat scandalul, că tatăl, un bărbat de peste 110 kg, a și început să se comporte violent ca un sălbatic, scuipând și lovind.

Unul dintre polițiști a fost trântit la pământ și românul a început să-l muște de o coapsă. Ca să scape, a trebuit să-l pulverizeze pe agresor cu spray iritant.

În incident a intervenit și mama tânărului. Situația s-a calmat numai după ce au fost trimise întăriri. Polițistul mușcat a fost internat în spital din cauza rănilor suferite, consemnează ziarulromanesc.de.

Cuplul este anchetat penal pentru ultraj, informează un comunicat al Poliției din Karlsruhe.