Polițistul, care se afla în timpul liber, a observat o femeie care oprise neregulamentar și i-a atras atenția. Femeia a devenit irascibilă și în loc să mute mașina a început să vorbească la telefon. La scurt timp au apărut trei indivizi care l-au luat la bătaie pe polițistul-șef.

„Din păcate s-a întâmplat un lucru regretabil, colegul nostru nu era în timpul serviciului, dar a văzut o mașină parcată neregulamentar, a încercat să ia contact cu șoferul. Era vorba despre o doamnă, aceasta a devenit irascibilă. Atunci i-a comunicat că va lua legătura cu Poliția locală, chiar a urcat în mașina instituției și a sunat la dispecerat, timp în care la locul faptei au apărut trei persoane necunoscute. I-au aplicat polițistului mai multe lovituri, acesta fiind în mașină. Cei trei s-au retras la scurt timp, iar colegul nostru a reușit să sune la 112”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Polițistul a fost internat la secția O.R.L. a Spitalului de Urgență, potrivit stiridegalati.ro, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii de la I.P.J. Galați.