Evenimentul Zilei > Justitie > Un poliţist a fost înjunghiat în faţa unui spital din Iaşi, după o altercaţie în club
Un poliţist a fost înjunghiat în faţa unui spital din Iaşi, după o altercaţie în club

Un poliţist a fost înjunghiat în faţa unui spital din Iaşi, după o altercaţie în club

Un poliţist din Iaşi a fost înjunghiat, duminică dimineaţa, de către un individ, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi, într-un club din oraş. Ulterior, acesta a fost urmărit şi înjunghiat în faţa spitalului, transmite Mediafax.

Poliţistul ieşean a ajuns la spital, duminică, după ce a fost înjunghiat într-un club. Bărbatul în vârstă de 33 de ani – angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi – se afla în timpul liber, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică a mers într-un club alături de prietena lui.

„Din informaţiile deţinute până în prezent reiese că este vorba despre un coleg care se afla în timpul liber şi care a fost înjunghiat de către o persoană, în urma unei altercaţii. Colegul nostru a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iaşi. Se fac cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru tentativă la omor”, a declarant, duminică, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Medicul Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi, spune că bărbatul este internat în stare stabilă.

„A ajuns la noi cu o plagă înjunghiată în regiunea deltoidiană stânga şi temporo-parietală stânga, având şi o fractură de piramidă nazală”, a spus duminică prof.dr. Cimpoeşu.

Potrivit unor surse, angajatul Poliţiei ieşene a fost lovit peste faţă, în club. Ulterior, agentul a luat un taxi şi a mers la spital, iar în faţa instituţiei medicale a fost înjunghiat de către o persoană din grupul cu care avusese conflictul. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 05.00. Poliţistul este fost angajat al Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS).