Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițist făcut KO de un bărbat care se plimba fără declarație
Polițist făcut KO de un bărbat care se plimba fără declarație

Polițist făcut KO de un bărbat care se plimba fără declarație

Un polițist fost făcut knock-out, cu un pumn în plină figură, de un cetățean care fusese oprit pentru legitimare și verificarea declarației pe proprie răspundere, conform prevederilor Ordonanţei militare nr. 3 / 2020. Omul legii a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc pe stradă. Un bărbat care circula fără o declarație dată de angajator și fără o declarație pe proprie răspundere, a reacționat deosebit de violent când a fost luat la întrebări de polițist. El a a fost oprit și legitimat, conform ordonanței, apoi a fost întrebat motivul pentru care se află pe stradă, având în vedere restricțiile de circulație, moment în care l-a înjurat pe polițist, l-a lovit cu pumnul în față și a fugit.

”În dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, constând în aceea că în data de 25 martie, în jurul orelor 16:40, persoana vătămată, în calitate de polițist local, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, find echipat în uniforma de serviciu, a identificat pe inculpatul L.I.A.

I-a solicitat acestuia să prezinte declarația pe proprie răspundere prevăzută de Ordonanța militară nr.3 din 2020, emisă de MAI să îi comunice motivul deplasării pe stradă, împrejurare în care inculpatul a adresat injurii persoanei vătămate, a lovit-o cu pumnul, acesta din urmă căzând la pământ.

În urma actelor de agresiune fizică, persoana vătămată prezinte leziuni traumatice cauzate prin lovire directă, repetată cu un corp dur, contondent, necesitând pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul se sustrage de la urmărirea penală încercând să îngreuneze cercetările în această cauză. Judecătoria Luduș a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă transmis de procurori.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: