Conform gazetadecluj.ro, Viorica P., o femeie în vârstă de 45 de ani din comuna clujeană Mărişel a candidat la alegerile locale pe lista P.S.D. de pe un loc neeligibil, ceea ce i-a atras antipatia din partea unor simpatizanţi ai P.N.L., Ioan R. şi fostului primar, Traian Mariş.

Scandalul a pornit duminică după o simplă întârziere a acordării cotei de lemne către săteni de către primarul P.S.D., Viorel Ghic. Cu acest motiv în minte, Ioan R. a luat la bătaie pădurarul, un client şi pe doamna Viorica, toţi trei aflaţi într-un magazin. După ce a fost trântită la pământ de fanul fostului primar, doamna Viorica s-a ales cu o fractură de peroneu şi zeci de zile de îngrijiri medicale.

„Pe când eram în magazin, agresorul – admirator al fostului primar liberal, Traian Mariş – mi s-a adresat batjocoritor că eu am fost printre cei care au contribuit la nereuşita lui în alegeri şi nouă, celor de la P.S.D. ni se datorează faptul că actualul primar nu a dat încă localnicilor cota de lemne care li se cuvine. Menţionez că eu am candidat la Consiliul local de pe poziţia a opta, din partea partidului mai sus menţionat, deci de pe un loc neeligibil, aşa că nu am înţeles de ce a fost atât de îndârjit contra mea. Am căzut în genunchi, m-am ridicat şi i-am dat şi eu o palmă peste cap, după care m-am urcat în maşină la soţul care mă aștepta. Timp de 24 de ore n-am ştiut că piciorul mi-e rupt, deşi mă durea şi tot eu am fost cea care a condus automobilul până la Cluj-Napoca, unde aveam o treabă cu fiica mea. Însă, aceasta, văzând că situația e serioasă şi durerile mele cresc de la un minut la altul m-a trimis de urgenţă la Clinica de Ortopedie, unde medicii au constatat că am suferit o fractură de cap de peroneu”, a declarat victima.