Evenimentul Zilei > International > Poliția GERMANĂ caută un TUNISIAN, pe nume Anis A., suspectat că ar fi autorul masacrului din Berlin
Poliția GERMANĂ caută un TUNISIAN, pe nume Anis A., suspectat că ar fi autorul masacrului din Berlin

Poliția GERMANĂ caută un TUNISIAN, pe nume Anis A., suspectat că ar fi autorul masacrului din Berlin

Poliţia germană este în căutarea unui tunisian al cărui act de identitate a fost găsit în camionul care a intrat în mulţimea de la un târg de Crăciun din Berlin, relatează două publicaţii germane, preluate de France Press.

Conform unor informaţii apărute în cotidianul Bild şi în Allgemeine Zeitung de Mainz, bărbatul are avea 22 de ani şi este cunoscut sub trei identităţi diferite.

Actul de identitate găsit în camion este un document remis unui imigrant a cărui cerere de azil a fost respins, fără ca el totuşi să fi putut fi expulzat.

Conform ediţiei online a revistei Spiegel, bărbatul ar fi originar din Tataouine, un oraş din sudul Tunisiei.

Poliţia germană a arestat la primele ore ale zilei de miercuri un alt suspect în legătură cu atacul de luni soldat cu 12 morţi, însă l-a eliberat ulterior.

De asemenea, marţi seară poliţia l-a eliberat pe solicitantul de azil pakistanez pe care l-a arestat la locul tragediei imediat după atac şi a atras atenţia că adevăratul autor al atentatului este în libertate şi ar putea fi înarmat.