Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția în alertă. O altă adolescentă a dispărut de acasa
Poliția în alertă. O altă adolescentă a dispărut de acasa

Poliția în alertă. O altă adolescentă a dispărut de acasa

O adolescentă de 15 ani a plecat spre liceu și nu s-a mai întors acasă. Fata din localitatea Sarafineşti, comuna Corni, este în prezent căutată de poliţiştii din Botoşani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp, a anunțat marți că eleva Antonia Matraşi a plecat, luni dimineaţă, spre unitatea de învăţământ din municipiul Botoşani, fără a mai reveni acasă. Mama fetei a alertat Poliţia prin Serviciul unic pentru apel unic de urgenţă 112, cerând sprijin pentru identificarea acesteia.

Poliţiştii au făcut un apel la locuitorii din judeţul Botoşani să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie în cazul în care deţin informaţii cu privire la adolescentă.

Antonia Matraşi are înălţimea de aproximativ 1,60 metri, greutatea de aproximativ 55 de kg, părul şaten deschis vopsit blond şi ochi albaştri. La momentul dispariţiei purta un palton de culoare bej cu guler şi mâneci negre, pantaloni negri, o eşarfă de culoare roşie, avea rucsac bej, dar şi pantofi sport de culoare albastră, anunță Agerpres.