Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliţia, în alertă maximă! Lacheii celui mai periculos mafiot din Bucureşti au atacat cu topoare şi săbii. Ce au păţit victimele depăşeşte scenariul oricărui film de groază
Poliţia, în alertă maximă! Lacheii celui mai periculos mafiot din Bucureşti au atacat cu topoare şi săbii. Ce au păţit victimele depăşeşte scenariul oricărui film de groază

Poliţia, în alertă maximă! Lacheii celui mai periculos mafiot din Bucureşti au atacat cu topoare şi săbii. Ce au păţit victimele depăşeşte scenariul oricărui film de groază

Un periculos interlop din Bucureşti este dat în urmărire generală după ce a fost implicat în cel mai sângeros scandal stradal din Capitală. La ordinul liderului mafiot, mai mulţi bărbaţi au fost schilodiţi ca în filmele de groază.

Trei bărbaţi au fost desfiguraţi la ordinul liderului interlop, Fardin Amet. Victimelor le-au fost ciopârţite braţele cu lovituri de topor şi sabie.

Potrivit CanCan, Fardin Amet este cunoscut de autorităţi drept unul dintre cei mai violenţi intrelopi din Capitală. Chiar dacă în ultimii ani a stat mai mult la închisoare, bărbatul tot a reuşit să împrăștie groaza printre adversari, acţiunile sale fiind îndreptate mai ales împotriva grupării Sportivilor. 

Amet a fost eliberat din detenţie cu o lună în urmă şi nici nu a apucat să se bucure de privilegiile libertăţii că a şi generat un nou scandal. Unul sângeros. 

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre oamenii lui Fardin, care avea afaceri cu membrii unei alte grupări, fusese scos dator de aceştia cu suma de 300 de euro, în condiţiile în care bărbatul considera nu are să le dea niciun ban. Jignit de socotelile făcute de foştii lui tovarăşi, tânărul s-a plans la Fardin, care a decis că este nevoie de măsuri urgente, iar pedeapsa trebuie să fie una exemplară, scrie sursa citată.

În urma scandalului care a degenerat într-o bătaie sângeroasă, victimele aproape măcelărite cu topoare şi săbii au ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni, unde au fost internate cu fracturi la mâini şi răni grave la cap, care le-au pus viaţa în pericol.

Ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri, iar complicii lui Fardin au fost prinşi şi reţinuţi pe Aeroportul Henri Conandă, chiar înainte de a se îmbarca într-un avion care urma să aterizeze în Spania.

Amet este în continuare căutat de poliţişti.