Poftiți la circ: Bătaie cu nuiaua. Cui i-a aplicat Nea Marin corecția

Poftiți la circ: Bătaie cu nuiaua. Cui i-a aplicat Nea Marin corecția

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Acum s-a lăsat cu bătaie, cu nuiaua.

În ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” ziua a început în forță pentru vedetele care au acceptat provocarea lui Nea Marin. Dorian Popa, Anda Adam, Ruby și Cosmin Seleși au muncit sub comanda lui Nea Marin la „Poftiți la circ”

Plecați la cules de râme

Cu noaptea în cap, Ruby, Anda Adam, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost trimiși să culeagă râme. Dorian Popa și-a pregătit un număr special pentru spectacolul celor de la circul Bellucci.

La repetiții au urmat Ruby și Anda Adam, care au avut parte de emoții uriașe. Pentru Nea Marin, o zi reușită e o zi în care muncești intens. De aceea el n-a pierdut timpul și s-a dus cu Dorian Popa, Cosmin Seleși și Andrei Ștefănescu să muncească pe o plajă, apoi la trebăluit în gospodăria unui crescător de albine. Vedetele, după o zi lungă cu tot felul de sarcini și treburi, și-au tras sufletul și au început să se pregătească pentru spectacol.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dorian Popa a mâncat bătaie cu nuiaua

Acesta a fost momentul în care cântărețul s-a dus și l-a luat la întrebări pe Nea Marin. Numai că acest lucru l-a costat destul de scump!

„L-am luat pe Nea Marin. I-am recunoscut că s-a înmuiat, era deja opt și ceva și nimeni nu venise. Să nu-i ia el cu o nuia. Nu plânge nimeni, i-am zis că își pierde din autoritate. Și a început să dea în mine”, a dezvăluit Dorian Popa. Supărat că artistul îl subestimează și că nu îl mai consideră la fel de autoritar și de puternic ca înainte, Nea Marin s-a decis să-i dea acestuia o lecție de zile mari. În câteva secunde, gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 a pus mâna pe o nuia lungă și a început să-i dea lui Dorian Popa o lecție de zile mari. Cu siguranță acesta n-o va putea uita prea curând.

Andrei Ștefănescu, martor al acestui incident, a savurat din plin scena amuzantă petrecută la circul Bellucci.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante. Procurarea alimentelor, vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și alte activități în diverse locuri, informează Antena1.