„Viorica Dancila nu poate vorbi in numele femeilor oneste

Viorica Dancila nu a înțeles nimic! Nici nu ma asteptam! Pentru ea, o sa traduc in limba romana, deși sunt convins ca tot nu pricepe! Nici de pe hârtii, nici altcumva!

Pretuiesc toate femeile, care sunt harnice și oneste, care își construiesc cariera profesionala pe munca lor. Care nu au nevoie sa fie impuse de șefi pentru a urca ierarhic. Din acest punct de vedere, Viorica, Dancila nu poți vorbi in numele femeilor oneste!

Decât sa faci zi de zi România de ras, dacă ai avea un gram de demnitate, Viorica mai bine demisionează! 70 % dintre romani spun ca ești analfabeta!

Tu nu vei ajunge niciodată măcar la degetul mic al unei femei oneste! Te-ai ridicat din impostura lui Dragnea și nu ești cu nimic mai buna ca el! E un reflex bolșevic sa pui egal între PSD și România, precum și de a pune egal între Viorica Dancila și femeile din România.

Respect femeilor oneste, rusine pentru cele care urca in cariera doar pentru ca sunt impuse!”, a scris Florian Roman.

Reacția vine după ce premierul Viorica Dăncilă l-a acuzat pe deputat că a jignit femeile.

„Uitaţi-vă la lista de europarlamentare a PNL! Au jignit femeile, dar nu au nicio femeie pe loc eligibil. Deci, este clar în ce direcţie merg. Ne întoarcem …", a spus Dăncilă.

Deputatul Florin Roman spunea, la mitingul PNL de la Craiova, că „n 26 luptăm cu tuta, cu analfabeta. Vasilica, nici nu ştii cât de mică începi să fii. Dragnea, vei ajunge acolo unde ajung infractorii, la puşcărie dacă asta spune legea în democraţie”.

Și președintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat.

„Un măscărici, va primi răspunsul pe măsură. Și-a permis să jignească femeile. Eu îmi cer scuze în numele lui tuturor doamnelor și domnișoarelor din România și din PSD. Rețineți, numai un om frustat, cu probleme urăște femeile și nu mai vreau să intru în amănunte”, a afirmat Dragnea.