PNL: Ponta păcălește pensionarii cu majorări de pensii, deși acestea nu sunt meritul PSD

PNL: Ponta păcălește pensionarii cu majorări de pensii, deși acestea nu sunt meritul PSD

PNL îi acuză pe premierul Victor Ponta și pe ministrul Muncii, Rovana Plumb, că își asumă meritele pentru majorarea a peste 200.000 de pensii, deși nu fac decât să aplice o decizie a CCR.

"Anunţurile triumfaliste ale premierului Victor Ponta şi ale ministrului Muncii, Rovana Plumb, cu privire la majorarea pensiilor, reprezintă praf în ochii alegătorilor, fiind o nouă temă de campanie electorală, inventată în laboratoarele PSD", acuză purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

Aceasta subliniază că Victor Ponta şi Rovana Plumb îşi asumă merite pe care nu le au. "Ei nu fac altceva decât să pună în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale din noiembrie 2013, care îi priveşte pe cei care s-au pensionat după data de 1 ianuarie 2011". "Ipocrizia şi demagogia liderilor PSD este cu atât mai mare cu cât ştiu foarte bine că recalcularea a peste 200.000 de pensii a fost decisă prin ordonanţă de urgenţă în decembrie 2013, iar la pregătirea implementării acestei măsuri a lucrat intens fostul lor coleg din Guvernul USL, ministrul liberal al Muncii, doamna Mariana Câmpeanu," apreciază Pocora. Aproximativ 234.000 de pensionari, ieșiți la pensie după 2011, vor beneficia de recalcularea pensiilor. Decizia a fost impusă în urma unei hotărâri date de Curtea Constituțională, sesizată de trei pensionari din Arad. CITIȚI ȘI:

  • Ponta: 234.000 de pensionari vor beneficia de majorări ale pensiilor. Decizia, luată după ce TREI PENSIONARI au dat statul în judecată

Ne puteți urmări și pe Google News