'PMP consideră că reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit sunt două măsuri vitale pentru economie, care ar reprezenta o gură de oxigen pentru companiile şi persoanele sufocate de taxele aberante introduse de Guvernul Ponta. Deşi le-a lansat în spaţiul public cu mult timp în urmă, premierul a evitat până acum aplicarea acestor prime măsuri de relaxare fiscală din mandatul său, ceea ne poate duce la concluzia că a fost vorba doar de o perdea de fum pentru a acoperi avalanşa de taxe şi impozite noi sau majorate. De aceea, salutăm şi susţinem iniţiativa liberalilor de a sancţiona o eventuală neaplicare a acestor măsuri până la 1 mai', se arată într-un comunicat de presă al PMP transmis Agerpres.

Potrivit PMP, dialogul în interiorul opoziţiei este necesar pentru a stabili textul unei eventuale moţiuni de cenzură, precum şi liniile de atac împotriva Guvernului Ponta.

'Reamintim că PNL nu mai are în prezent un număr suficient de parlamentari pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură, deci cooperarea în rândurile opoziţiei e nu doar logică, ci obligatorie. Un asemenea demers ar fi cu atât mai eficient cu cât ar beneficia de o susţinere mai largă', se mai arată în comunicat.