Liviu Pleșoianu s-a arătat nemulțumit de concluziile întâlnirii dintre Viorica Dăncilă, Frans Timmermans și Jean-Claude Juncker. Potrivit politicianului, PSD este „sacrificat” de niște „meduze politice” și că își va da demisia din formațiunea social-democrată nu va mai avea rost dacă la Congresul PSD va fi aleasă o conducere care oferă partidul pe tavă „Sistemului”.

„Din acest moment, în mod oficial, PSD e oferit pe tavă Sistemului de niște meduze politice. Asistăm la sacrificarea ritualică a partidului pe altarul Noii Securități. Totul în aplauzele celor care au reevaluat-o brusc pe Dăncilă, călăul oricărui principiu…La Congres, se va decide: partid condus de meduze sau partid condus de oameni liberi, partid condus de nulități de clei, capabile să ia altă formă de la o zi la alta, ori partid condus de ființe bipede, cu mers perpendicular pe sol și principii solide!

Dacă, post-Congres, partidul va merge mai departe agățat de fustele unor doamne și unor domni care ar da și din coadă, dacă ar avea, pe lângă stăpânii lor din țară și din străinătate, atunci PSD chiar nu va mai conta. Dacă și numai dacă, post-Congres, PSD se va elibera de nulitățile de clei și va merge alături de oameni verticali, atunci mai are rost prezența mea în acest partid.

Eu nu susțin meduze! Fără meduze în politică și în funcțiile publice! Fie să FIM oameni, nu meduze!”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Acum câteva zile, Liviu Pleșoianu a lansat un nou atac la adresa Vioricăi Dăncilă, președintele interimar al PSD. Pleșoianu a declarat o luptă deschisă asupra actualei conduceri a partidului.

„Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!”, a scris Pleșoianu, într-un mesaj pe Facebook.

„Nu „am fost plecat nouă ani” din galaxie, precum doamna Dăncilă. Am fost pe aici, pe meleaguri. Și știu exact din cine e constituit „statul paralel” și cum funcționează. Ca atare, fără sofisticării, le spun ferm celor care s-au cocoțat la vârful PSD: lupt cu voi până la capăt! Ați predat cu arme și muniții acest partid! V-ați predat acelui stat paralel care, desigur, nu există, dar care vă face să vi se dezlege brăcinarii și să rămâneți fără izmene! Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!”, a declarat Pleșoianu.