Evenimentul Zilei > Actualitate > Pleacă sau nu pleacă Mircea Badea de la Antena 3 după ce s-a „săturat” şi a „obosit?
Pleacă sau nu pleacă Mircea Badea de la Antena 3 după ce s-a „săturat” şi a „obosit?

Pleacă sau nu pleacă Mircea Badea de la Antena 3 după ce s-a „săturat” şi a „obosit?

Mircea Badea a mărturisit, luni seara, în cadrul emisiunii "În Gura Presei", că s-a săturat şi a obosit să fie în linia întâi în lupta cu Traian Băsescu. De altfel el a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea retrage din televiziune şi imediat după anunţarea rezultatelor la alegerile prezidenţiale, când Iohannis l-a învins pe Ponta. De aici până la vestea că pleacă din televiziune n-a mai fost decât un pas. Astăzi înă, întrebat dacă pleacă de la Antena 3, Badea a precizat că nu are această intenţie, ci că se găndeşte la un altfel de format.

"Ideea era ca m-am săturat să mă tot lupt cu diverşi. Am obosit şi eu!", a spus Mircea Badea. El a ţinut să adauge: "Îmi este şi foarte scârbă văzând şi propaganda lui Iohannis, nu mai pot! Şi m-am gândit că se pot face şi altfel de emisiuni. Nu este vorba că plec de la Antena 3. Pot face multe alte emisiuni".

"Din dialogurile pe care le avem şi Mihai Gâdea s-a săturat", a mai adăugat Mircea Badea.

"Eu nu am vorbit despre plecare de la un anumit post de televiziune, ci despre renunţarea probabilă la un anume fel de a face emisiuni, care mi-a fost mie propriu în ultimii foarte mulţi ani", a ţinut să precizeze Mircea Badea.

Luni seara, în emisiunea sa, Mircea Badea s-a plâns că apoape nu mai poate şi deşi le-a mulţumit telespectatorilor săi pentru susţinere, s-a declarat neînţeles pe deplin.

"M-am săturat. Rău. Dacă nu aţi fost în locul meu…sigur, vă mulţumesc pentru această participare şi această formă de susţinere, atât prin privitul la emisiune, dar şi ca suport moral şi energetic. Dar este greu să fiţi pe de-a întregul în locul nostru. E foarte greu să înţelegi un om, fără să fii în papucii lui. Eu vă spun, sincer, am obosit şi m-am săturat foarte tare. Ce se presupune că ar trebui să fac eu acum? Să fac ce?" s-a întrebat realizatorul emisiunii "În Gura Presei".

"Nu am luat încă o hotărâre. În capul meu este deja luată, dar încă nu o afirm cu subiect şi predicat", a mai spus Badea.