Evenimentul Zilei > Monden > Planul secret al Denisei Rifai. De ce vrea să-şi schimbe numele
Planul secret al Denisei Rifai. De ce vrea să-şi schimbe numele

Planul secret al Denisei Rifai. De ce vrea să-şi schimbe numele

Jurnalista Denise Rifai a afirmat , miercuri seară, la emisiunea pe care o moderează că ar vrea să-şi schimbe numele.

Denise Rifai se referea la noua sesiune de internship-uri la Guvern, anunţată cu mare fast de premierul Viorica Dăncilă, pe Facebook.

„Eu dacă aş vrea, dacă aş avea vârsta necesară… eu de pe stradă aşa… dacă aş vrea să merg să fac un internship la Guvern eu, Denise… uite, îmi găsesc alt nume, Denise cumva, mă duc să fac şi eu un internship la Guvern. Aş putea?”, a spus Denise Rifai, în timpul emisiunii.

„O atmosferă extraordinară la deschiderea celei de-a șaptea ediții a Programului Oficial de Internship al Guvernului! Cei selecționați pentru acest program sunt tineri deosebiți, cu performanțe academice și spirit inovator, absolvenți ai unor facultăți de prestigiu din România și din străinătate. Sunt tineri bine pregătiți, curioși și entuziasmați, cărora le doresc mult succes, să experimenteze și să învețe.

Pentru a sprijini tinerii absolvenți, dar și angajatorii deschiși să găzduiască stagii de practică, în timpul acestei guvernări am completat legea internship-ului, majorând indemnizația lunară acordată tinerilor și considerând perioada stagiului vechime în muncă.

Suntem alături de noua generație aflată la început de drum și știm că în mâinile ei stă viitorul României. Să aveți curaj și succes!”, a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.