Evenimentul Zilei > Politica > PLANUL POLITIC al lui Cioloș. Un fost ministru tehnocrat RUPE tăcerea
PLANUL POLITIC al lui Cioloș. Un fost ministru tehnocrat RUPE tăcerea

PLANUL POLITIC al lui Cioloș. Un fost ministru tehnocrat RUPE tăcerea

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății înscris în platforma România 100 fondată de Dacian Cioloș, a dezvăluit planurile fostului premier tehnocrat în vederea alegerilor din 2019 și 2020. El a explicat că mișcarea politică a fost construită pentru a fi o alternativă la actuala guvernare PSD, una care va avea și o componentă politică care se va pregăti de alegeri.

„Platforma 100 e o mișcare politică, asta a spus Dacian Cioloș de la început, care își propune să construiască o alternativă pentru guvernarea actuală. O alternativă trebuie să aibă o componentă politică, deci cu siguranță din mișcarea Platforma 100 veți vedea o parte politică care va candida la alegeri. La următoarele alegeri”, a declarat Vlad Voiculescu la o emisiune difuzată de postul Digi 24.

Întrebat la care alegeri viitoare se referă – prezidenţiale, locale, parlamentare – fostul ministru din guvernul tehnocrat a precizat că „platforma e o mișcare politică, care va și o componentă politică în sensul de partid politic”.

„Această mişcare politică va avea o componentă politică. Dacă aceasta va fi un partid propriu, dacă va fi o coaliție… , dar va fi o alternativă la PSD”, a explicat Voiculescu.

Întrebat unde este Dacian Cioloş în această organizare politică, fostul ministru a răspuns: „ Dacian Cioloș e aici. În Platforma 100 și el contruiete împreună cu noi, noi pe care ne vedeți relativ des, față de opoziție, cred că ne puteți lua în seamă. Dacă vă uitați la luările noastre de poziţie veți vedea că sunt cel puțin relevante”.

Fostul ministru a subliniat că nu ar reveni la Ministerul Sănătății sau în altă parte fără „o mică armată, fără un plan atât de concret încât în primele 6 luni să poți să faci o reformă reală”.

În acest context, el a precizat că exact asta face Platforma România 100 – un plan la care se lucrează.

„Dacă vrem să lucrăm serios și să facem un plan și o armată pentru a avea o alternativă reală să ducă România acolo unde merită și să aducă românii la potențialul lor, pentru asta e nevoie de muncă și asta facem noi acum.”, a concluzionat Vlad Voiculescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News