Evenimentul Zilei > Social > Plângeri penale împotriva procurorilor de la „Caracal”. Cazul care îngroapă DIICOT
Plângeri penale împotriva procurorilor de la „Caracal”. Cazul care îngroapă DIICOT

Plângeri penale împotriva procurorilor de la „Caracal”. Cazul care îngroapă DIICOT

Carmen Obîrșanu, avocatul familiei Melencu, anunță că va depune plângeri penale împotriva procurorilor implicați în ancheta de la Caracal.

Luni dimineață, „la prima oră, depunem aceste plângeri”, afirmă Carmen Obîrșanu, pentru care faptele comise de procurori sunt extrem de grave.

„Să știti că plângerile nu sunt rezumate doar la ceea ce v-am spus. Avem mai multe capete de acuzare și încadrare în drept. Acum, noi vrem să atragem atenția că unele cercetări se fac de către procurorii DIICOT cu abuz împotriva oamenilor deja loviți de faptele infractorilor și sunt protejați infractorii. Mi-e greu de crezut că procurorii din Structura Centrală protejează sau induc în eroare numai pentru a proteja familia lui Dincă. Mi se pare că sunt niște mize mult mai mari decât cele pe care, până acum, colegii mei le-au expus”, a declarat Carmen Obîrșanu în direct la România TV.

La fel de categorică este și Monica Melencu, a cărei fiică, Luiza, a dispărut de acasă de aproape nouă luni.

„Aici e trafic de persoane, o rețea acoperită politic, la nivel înalt. Am spus-o și o spun de opt luni, adevărul în privința fiicei mele s-a știut de prima dată. Atâta timp cât domnul procuror Vasilescu spunea că-l oprește un zid… Noi atât întrebăm, care e acel zid, iar în trei luni de zile nu s-a făcut absolut nimic în cazul fiicei mele, iar după trei luni de zile, când dă Alexandra telefon, apare și fiica mea în acel butoi. Numai de aici se rezumă că este o rețea acoperită politic”, acuză Monica Melencu.