Acuzații grele după decesul lui Florian Walter. A primit amenințări cu moartea

Acuzații grele după decesul lui Florian Walter. A primit amenințări cu moartea

Un nou dosar penal a fost deschis după decesul celebrului Florian Walter. Familia sa a vorbit despre amenințările cu moartea primite de acesta, dar și despre modul în care medicii s-au ocupat de cadavrul său.

Dosar penal după moartea afaceristului Florian Walter. Fiul acestuia a depus o plângere penală cu acuzația de omor calificat, susținând că acesta a primit amenințări cu moartea înainte de deces, scrie Antena 3.

Mai mult, familia milionarului reclamă și modul în care acesta a fost diagnosticat. 

În plângere se arată că acesta poate să pună la dispoziția organelor de anchetă numele persoanelor suspecte de la care Florian Walter a primit amenințări cu moartea pentru ca aceștia să fie audiați și să fie audiate și persoanele cu care acesta a interacționat înainte de producerea infarctului. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Se mai spune în plângere că Walter ar fi fost diagnosticat greșit cu atac vascular cerebral și apoi, când a fost transferat la Floreasca, s-a constatat că avea infarct și rupere de diafragmă de aortă. Mai mult decât atât, se solicită ca, prin ordonanța procurorului, să asiste un expert la efectuarea necropsiei și o probă toxicologică care să fie realizată tot la IML. 

Milionarul Florian Walter a murit duminică seară, în jurul orei 22:00, la vârsta de 56 de ani. Fostul investitor era internat în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca.

Florian Walter a fost operat, vineri noapte, de doctorul Șerban Brădișteanu, dar a intrat în comă în timpul intervenției. Fostul investitor de la Dinamo, Petrolul și U Cluj a fost ținut în viață de aparate până duminică seară.

În 2015, Walter a suferit un preinfarct după fuga de justiție în Dubai.

În 2010, el fusese operat tot pentru probleme cardiace.