Evenimentul Zilei > Social > Acuzații grele după decesul lui Florian Walter. A primit amenințări cu moartea
Acuzații grele după decesul lui Florian Walter. A primit amenințări cu moartea

Acuzații grele după decesul lui Florian Walter. A primit amenințări cu moartea

Un nou dosar penal a fost deschis după decesul celebrului Florian Walter. Familia sa a vorbit despre amenințările cu moartea primite de acesta, dar și despre modul în care medicii s-au ocupat de cadavrul său.

Dosar penal după moartea afaceristului Florian Walter. Fiul acestuia a depus o plângere penală cu acuzația de omor calificat, susținând că acesta a primit amenințări cu moartea înainte de deces, scrie Antena 3.

Mai mult, familia milionarului reclamă și modul în care acesta a fost diagnosticat. 

În plângere se arată că acesta poate să pună la dispoziția organelor de anchetă numele persoanelor suspecte de la care Florian Walter a primit amenințări cu moartea pentru ca aceștia să fie audiați și să fie audiate și persoanele cu care acesta a interacționat înainte de producerea infarctului. 

Se mai spune în plângere că Walter ar fi fost diagnosticat greșit cu atac vascular cerebral și apoi, când a fost transferat la Floreasca, s-a constatat că avea infarct și rupere de diafragmă de aortă. Mai mult decât atât, se solicită ca, prin ordonanța procurorului, să asiste un expert la efectuarea necropsiei și o probă toxicologică care să fie realizată tot la IML. 

Milionarul Florian Walter a murit duminică seară, în jurul orei 22:00, la vârsta de 56 de ani. Fostul investitor era internat în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca.

Florian Walter a fost operat, vineri noapte, de doctorul Șerban Brădișteanu, dar a intrat în comă în timpul intervenției. Fostul investitor de la Dinamo, Petrolul și U Cluj a fost ținut în viață de aparate până duminică seară.

În 2015, Walter a suferit un preinfarct după fuga de justiție în Dubai.

În 2010, el fusese operat tot pentru probleme cardiace.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: