Chiar dacă este politician și bogată, a fost dată afară de la universitatea unde era studentă! Este cazul lui Tamanna Nusrat, din Bangladesh,care a fost exmatriculată deoarece ar fi plătit opt femei, care semănau cu ea fizic, să meargă în locul ei la examene, anunță /www.romaniatv.net

Tamanna Nusrat este membră a partidului de guvernământ Awami League. Ea a fost acuzată că a folosit opt sosii care să se ducă în locul ei la 13 examene, potrivit The Guardian. Totul a ieșit la iveală după ce o echipă de la un post privat de televiziune ,Nagorik TV, a făcut un interviu,  în sala de examen, cu o femeie care zicea că este politicianul Tamanna Nusrata . Filmarea a deveni virală și mulți și-au dat seama că femeia intervievată nu este politiciana, conducerea universității decizând să o exmatriculeze.

„Am exmatriculat-o pentru că a comis o infracțiune. Nu va mai putea niciodată să se înscrie la universitatea noastră”, a declarat  un reprezentant al universității. „Toată lumea știa, dar nimeni nu a spus nimic, pentru că provine dintr-o familie foarte influentă.”, a declarat un oficial al universității care nu a dorit să își dezvăluie identitatea.

Nusrat, care este parlamentară, este și studentă la arte la Bangladesh Open University.