Arad Open Air Festival are loc în perioada 28-30 iunie, pe Aeroportul Internațional Arad. În cele 72 de ore de muzică pe scena de la Arad Open Air Festival vor urca nume importante de artiști și formații precum Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitați: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac, Tulbure și mulți alții.

Unul dintre pionierii muzicii trance, Paul van Dyk, va urca pe scena principală a festivalului AOA anul acesta. De-a lungul carierei, artistul a câștigat un premiu Grammy și numeroase alte distincții, iar albumele sale s-au vândut în peste 3 milioane de copii în întreaga lume. Un alt headliner al Festivalului Arad Open Air este Markus Schulz. Artistul de origine germană a debutat pe scena muzicii trance si EDM în urmă cu aproape trei decenii.
Evenimentul este organizat de Primăria Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul Județean de Voluntariat Arad, cu susținerea unor sponsori.