Evenimentul Zilei > Actualitate > Pilotul timișoirean care a supraviețuit accidentului aviatic de la Suceava, în stare critică
Pilotul timișoirean care a supraviețuit accidentului aviatic de la Suceava, în stare critică

Pilotul timișoirean care a supraviețuit accidentului aviatic de la Suceava, în stare critică

Starea pilotului Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, s-a agravat. De o săprămână, timișoreanul e monitorizat de opt medici din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iaşi, transmite Mediafax.

Medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, a declarat, pentru sursa citată, că starea pilotului Sorin Bochiş s-a agravat și prognosticul specialiștilor este rezervat. „Din păcate, starea pacientului s-a agravat. Nu ştim ce se va întâmpla, că nu suntem Dumnezeu, dar cert este că starea sa este agravată, prognosticul fiind extrem de rezervat”, a declarat dr. Florin Grămadă.

Sorin Bochiş, pilotul care a surpaviețuit rănit grav  din accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene private, dar şi în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara, unde este şi pilot de acrobaţii. În urmă cu 10 zile, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă murind în urma imactului.