Căpitanul avionului malaezian dispărut, printre suspecţi. Gestul incredibil făcut de soţia sa înainte de incident

Căpitanul avionului malaezian dispărut, printre suspecţi. Gestul incredibil făcut de soţia sa înainte de incident

În urmă cu opt zile, aeronava Boeing 777 se îndrepta spre Beijing, însă din motive încă necunoscute a dispărut în neant. Potrivit ultimelor informaţii, pilotul Zaharie Ahmad Shah este unul dintre principalii suspecţi în cazul deturnării avionului.

Cu o zi înainte ca avionul malaezian să dispară de pe faţa pământului, soţia pilotului Zaharie Ahmad Shah şi-a schimbat reşedinţa. Anchetatorii încearcă să afle amănunte despre vieţile celor aflaţi la bordul aeronavei. Un alt detaliu care i-a făcut pe anchetatori să-l suspecteze pe pilotul Zaharie Ahmad Shah că este posibil să fi deturnat avionul este un mesaj pe care la transmis prin intermediul ţinutelor "Democraţia a murit", se arăta scris pe un tricou de-al său.

  • Descoperire SUSPECTĂ în casa căpitanului AVIONULUI DISPĂRUT

Mai mult, în urmă cu câteva zile, în locuinţa acestuia a fost găsit un simulator de zbor, iar una dintre piste este că ar fi folosit echipamentul avansat pentru a exersa procedura de a transforma Boeing-ul său 777 într-unul invizibil, închizând toate sistemele de comunicare.  Pe lângă asta, pilotul avionului malaezian care efectua cursa MH370 dispărut cu 239 de persoane la bord, Zaharie Ahmad Shah, era un fanatic politic care îl sprijinea pe liderul opoziţiei din Malaezia, Anwar Ibrahim, afirmă Mail on Sunday 25 de ţări sunt în căutarea avionului dispărut, însă, până acum, nici urmă de aeronavă. Autoritățile au percheziționat locuințele celor doi, însă nu au dat prea multe informații legate de stadiul anchetei. Semnale transmise de la sol Şeful aviaţiei civile din Malaezia a declarat că este posibil ca avionul Malaysia Airlines dispărut în urmă cu opt zile să se fi aflat la sol când au fost transmise unele semnale prin satelit, transmite Reuters.

Ultimul semnal ar fi fost recepţionat de un satelit la aproape şapte ore după ce aeronava a ieşit de pe ecranele sistemului civil de control al traficului aerian, notează Sky News.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acest lucru i-a determinat pe investigatori să-şi extindă zona de căutare, după ce anterior au verificat Marea Chinei de Sud şi împrejurimile insulelor Andaman şi Nicobar. În prezent verifică două coridoare la vest de Malaezia, care acoperă mii de mile pătrate.