Evenimentul Zilei > Politica > Piedone: „Cetățenii vor hotărî dacă mă vor chema la muncă sau mă vor pensiona”
Piedone: „Cetățenii vor hotărî dacă mă vor chema la muncă sau mă vor pensiona”

Piedone: „Cetățenii vor hotărî dacă mă vor chema la muncă sau mă vor pensiona”

Cristian Popescu-Piedone şi-a depus candidatura, ieri, pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4.

 El a demisionat în contextul protestelor de la sfârşitul anului trecut, declanşate după tragedia din clubul Colectiv. Piedone a spus că aşteaptă ca Justiţia să se pronunţe în cazul său şi că este dreptul constituţional al oricărui cetăţean să candideze. „Mă cunoaşteţi toţi. Nu am fost niciodată un om de partid şi nu am depins de partide. De aceea candidez independent. Înainte de toate sunt om și sunt în slujba oamenilor. Am văzut toți de ce sunt capabile partidele”, a fost mesajul transmis de Piedone.

Întrebat de EVZ dacă va avea susținerea vreunui partid, Piedone a răspuns: „Oricine e liber să mă susțină ca partid, dar pe mine sigur mă vor susține cetățenii sectorului 4. După 5 iunie mă vor pensiona sau mă vor chema la muncă”. Piedone a mai spus că se gândește pe cine să susțină la Primăria Generală și că în perioada următoare va anunța public pe cine.

Pe Facebook, Piedone a scris că a trecut printr- o perioadă tulbure. „Ca un bun creştin ortodox, îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că în toată această perioadă am întâlnit pe stradă, în parc, în magazine, oameni care miau amintit ce reprezint pentru ei. (…) Până la urmă, este dreptul constituţional al oricărui cetăţean de a candida. Şi este dreptul vostru, al locuitorilor Sectorului 4, de a alege. Nu este nevoie să ieșiți în stradă pentru a decide cine merită să fie primar. Este suficient să votați”, a mai scris Piedone.